Ridskolans blogg

Ridskolans blogg

Om ridskolan

Här är en blogg med information om ridskolan

Medlemsuppdrag 2019 Skultorps Ryttarsällskap

RidskolaPosted by Fanny Nilsson 2019-02-26 21:32:44

SRS är en förening där många gör lite. Vi hjälps åt.smiley
Antingen sitter man med o engagerar sig i styrelsen, US eller någon av våra kommittéer eller så hjälper man till som medlem på våra fixardagar eller tävlingar - Detta kallar vi för medlemsuppdrag.

För ett antal veckor sedan gavs möjligheten via mail, bloggen och sociala medier att önska datum/uppdrag. Många medlemmar passade på och ett 100 tal personer fick därmed sin önskan uppfylld. Ni andra har blivit tilldelad ett datum.

Här nedan finns ett dokument där du kan läsa vad Medlemsuppdraget är och vad det innebär. I samma dokument finns också ett schema där du kan se vilket eller vilka datum du blivit uppsatt på. Där kan du även se alla medlemmar som blivit uppsatta på ett uppdrag. Det kan vara bra om du tex behöver byta dag.

(Schema uppdaterat 6/3-19)
Om ni inte har möjlighet att ställa upp på denna tidpunkt så finns möjlighet att byta datum och tid med annan medlem. Ni behöver inte meddela oss när byte har skett, men ni har ansvar för att en person finns på plats aktuell dag och tid. Om du behöver byta datum gör du det lättast via Facebookgruppen "Skultorps Ryttarsällskap - medlemsgrupp".

Jag kommer inom en vecka lägga upp er i Horsemanager under en aktivitet med samma namn som det medlemsuppdrag du står uppskriven på. Det gör att om du loggar in på Horsemanager kommer du bli påmind om att du har en aktivitet inbokad. Vi kommer också via den aktiviteten kunna kontakta dig när det närmar sig om det skulle behövas med information om ditt medlemsuppdrag.

Hälsningar Fanny Nilsson, Skultorps Ryttarsällskap.  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Fanny Nilsson 2019-03-06 13:20:46

Nu har jag uppdaterat schemat efter de önskemål på ändringar som kommit in. Nu är schemat definitivt och alla medlemmar ansvarar för att det kommer någon på sitt pass. Byten sker medlemmar sinsemellan och behöver inte meddelas oss. Vi har gjort vårt bästa för att du ska få en dag som passar dig.

(Tillvägagångssätt: Medlemmarna har fått önska pass from 7/2 tom 15/2. Första utkast publicerades/mailades ut 26/2 till medlemmarna. Därefter kunde de tom 5/3 komma med eventuella synpunkter och önskemål på ändringar. Definitivt schema publicerades 6/3. From nu ansvar medlemmen för att någon kommer på sitt pass. Byte mellan medlemmar sköts på egen hand.)

Posted by Fanny Nilsson 2019-02-27 22:08:31

Är det någon som behöver byta uppdrag? Tydligen så har mitt försök till att kontakta alla medlemmarna misslyckats. (Kontakt tagen via bloggen, sociala medier samt mail.) Det verkar som delar av mina mailförsök misslyckats. Tanken var att man skulle kunna önska uppdrag för att underlätta och för att ge er chansen att få ett datum som passar. Ca 100 st har hört av sig till mig men det verkar som en liten del inte fått denna information. Därför gör vi så att jag kan hjälpa till att ordna eventuella byten om ni skulle hamnat på ett uppdrag som ej passar. Ni har på er fram tom 5/3 att höra av er om ändringar. Därefter gör jag ett slutgiltigt schema med alla justeringar. Därefter får man sedan byta medlemmar emellan om man inte kan på sin uppsatta tid. Det går bra att skriva här eller maila fanny@jutagardensstuteri.se Namnge mailet medlemsuppdrag.